По подразбиране ние вече изключваме същите метаданни, които съществуват в предишните ви поръчки. Така че няма да купувате същите данни отново.
Но в случай, че искате актуализираната версия на същите подкаст данни, можете да изключите филтъра „Изключване на подкасти в минали поръчки“.