PROMOTED

ABOUT THIS EPISODE

Met onze kameraden van de Straat Ouwehoeren Martine & Louise, Joop, Nico van den Ham en gepresenteerd door vergiftigde Allesdeskundige Joke en Underground presentator Steve Brown.
Er zijn nog mensen die zich inzetten voor het Dierenwelzijn en de kaalgeplukte Labbekakken met kiespijn : Mobiele tandarts behandelt duizend armen mensen die zich geen tandartsbezoek kunnen veroorloven, krijgen de komende maanden toch een behandeling, in een mobiele tandartsenpraktijk. Oude Arme sloebers houden van ellende Moestuin in hun huis om te eten zonder tanden en om niet dood te gaan van de Honger of Zelfmoord te plegen van hun uitzichtloze doffe ellende .‘Hoogbejaarde Ouwe Hoeren & Zoon’ worden geslacht door de ‘Killer Queen- Rechter van Haarlem’ en kom goed als zeker op verzoek van de door Woningbouw-misdaadgroep-Velsen op straat gesmeten. Jerry TurnerX Music & Arts in De Storm en ook Jomanda brengt een bezoekje aan De Stem van de Straat met wonder water, die alle ziektes geneest voor een zacht prijsje. Primeur Eerste GroenLinksRechts ‘Race-SUV- Bakfiets-baan’ in Amsterdam en ‘GroenLinksRechts-kappen’ alle bomen in Amsterdam.
Dutch
Netherlands
PROMOTED
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Steve Brown, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.

EDIT

Thank you for helping to keep the podcast database up to date.
PROMOTED

RECOMMENDATIONS