SPONSORED

ABOUT THIS PODCAST

"Benda boleh bincang, Jom Sembang Kencang"
Podcast Made in Malaysia yang bertujuan mengubati chaos dalam kehidupan seharian rakyat marhaen. Antidote utama adalah dengan memahami masalah dengan lebih mendalam Tugas Podcast kami adalah untuk MEMULANGKAN 2-3 Jam kepada manusia untuk high level education. Buatlah apa apa pun. Bertapa senangya nak dengar podcast, tengah masak, berak, cuci kereta, otw pegi kerja. Pasang je earphone or loud speaker, then dengar la, macam dengar ceramah. It's a damn good alternative kepada radio
Thus kenapa aku bersama dengan Tajudin Ismail dan Ezzat Emir nak start "Podcast Sembang Kencang! ". Untuk:
1. Mengajak lagi ramai Malaysians untuk sentiasa belajar and inculcate idea of self-learning
2. Tap into a very young and fresh market of Podcast dalam Bahasa Melayu. Supplying to a demand yang ramai Malaysians tak tau pun diorang nak selama ni.
3. Address society's problems via discussions and debates , understanding deeper into our problems.
English
United States
11 episodes
since Sept. 10, 2018

LATEST EPISODE

Unlearn what you have learnt. Terlalu banyak perkara yang perlu kita kejar pada zaman ini. Kadang-kadang sampai kita rasakan tak ada life dalam kehidupan seharian kita. Lepas satu, satu benda yang kita kejar. Penat. Kadang-kadang kita tertanya  "patutkah aku buat semua ini?" “Kalau aku tak buat, apa orang cakap pula nanti? “ Episod kali ini membincangkan mengenai perspektif kehidupan dan bagaimana harus kita laluinya. Kita akan mengupas bagaimana kekuatan sesuatu maklumat itu mampu mengubah haluan hidup kita.
SPONSORED
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Ha'iz Sokhini, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.

CLAIM THIS PODCAST

Why to claim podcasts?

If you are a podcaster, the best way to manage your podcasts on Listen Notes is by claiming your Listen Notes podcast pages. It is a great, free way to engage the podcast community and increase the visibility of your podcasts.
After claiming your Listen Notes podcast pages, you will be able to:
Manually refresh the RSS feed to sync up
Get a verified badge (
Claimed
) alongside with your podcast name on Listen Notes
Post classified ads for sponsorship, guests, co-hosts, cross-promotion...
Coming soon:
Self-service promotion on Listen Notes
Use speech-to-text techniques to transcribe your show and edit transcripts
Improve the presence of your podcasts, e.g., self served podcaster interview...
Respond to listener comments on Listen Notes
Track your podcast stats on Listen Notes, e.g., listens, page views...
Manage episodes

EDIT

Thank you for helping to keep the podcast database up to date.
SPONSORED

RECOMMENDATIONS

SPONSORED