ABOUT THIS PODCAST

En podcast der kombinerer og udforsker emnerne ledelse, iværksætteri, psykologi og som også tør og interesserer sig for at tale om de store spirituelle emner. Helena Risager's gæster har alle har opnået succes inden for hver deres felt, og deler deres viden, fejltagelser, succes, erfaring og personlige historie til inspiration for alle, der lytter med.
Emnerne bliver gennem samtalerne med Helena's gæster udforsket nærmere og de forskellige vinkler, vil bliver afdækket i samtalen med min gæst.
Her er det samtalen og nærværet, der er i centrum. Vi tager os tiden til at tale sammen. Om det, der er vigtigt. Om hvad livet, fremtiden og lederrollen egentlig handler om, og hvordan man skaber et autentisk liv og ditto karriere.
Danish
Denmark
46 episodes
since Feb, 2018
explicit content

LATEST EPISODE

Episode 026: Hvis man gerne vil være højt belagt smørrebrød, så skal man ikke opføre sig som en leverpostejsmad.

I dag taler jeg med Tina Bilsbo om, hvordan man laver en rigtig god præsentation og hvad de største faldgruber er. Det er sjovt, underholdende og lærerigt på samme tid. Der er masser af læring - og også om hvordan vi er de bedste i os selv. Find Tina her: bebybilsbo.dk    https://www.instagram.com/inspiremonday http://www.inspiremonday.dk https://www.facebook.com/inspiremonday
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Helena Risager, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.

CLAIM THIS PODCAST

Why to claim podcasts?

If you are a podcaster, the best way to manage your podcasts on Listen Notes is by claiming your Listen Notes podcast pages. It is a great, free way to engage the podcast community and increase the visibility of your podcasts.
After claiming your Listen Notes podcast pages, you will be able to:
Manually refresh the RSS feed to sync up
Get a verified badge (
Claimed
) alongside with your podcast name on Listen Notes
Indicate intention of looking for sponsorship, guests, co-hosts, cross-promotion...
Coming soon:
Self-service promotion on Listen Notes
Use speech-to-text techniques to transcribe your show and edit transcripts
Improve the presence of your podcasts, e.g., self served podcaster interview...
Respond to listener comments on Listen Notes
Track your podcast stats on Listen Notes, e.g., listens, page views...
Manage episodes

EDIT

Thank you for helping to keep the podcast database up to date.