ABOUT THIS PODCAST

Podcasten til dig, der vil nå længere ud med dit vigtige budskab, så du transformerer flere menneskers liv og får din forretning til at vokse. Podcasten er pakket med mini implementerings-planer, dybdegående analyser, brugbar viden, og inspiration fra Danmarks bedste eksperter og iværksættere. Alt sammen noget, der hjælper dig med at komme bredere ud med dit budskab, og vokse din forretning, så du kan hjælpe endnu flere.
Danish
Denmark
10 episodes
since Jan, 2018

LATEST EPISODE

Dette er min historie om, hvorfor jeg overhovedet blev selvstændig, og hvordan jeg fik viklet mig selv ind i en hvirvelvind af desperation i jagten på at tjene penge.   Det er en historie om mit møde med en clairvoyant, der fik sine spirituelle signaler krydset og fortalte mig noget, der fik mig til at opgive min største passion i livet.   Og det er en historie om, hvorfor jeg valgte at træde væk fra en masse succes og muligheden for at hænge ud med de helt store business guruer online som Gary Vaynerchuk og Neil Patel, og starte helt forfra. I dag er det mig, der er på den anden side af podcast bordet! Line Dahl, (Episode 9), som har hjulpet mig med at finde et meningsfuldt brand, synes det var en knaldgod ide, at du også skulle høre min skæve og ekstreme historie. Sæt dig godt til rette i lænestolen, for her er jeg bundærlig og hælder det hele ud, og fortæller om min snørklede, og på ingen måde ‘lige-ud-af-landevejen’, rejse tilbage til mig selv og den forretning jeg har i dag.
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Madelleine Müller, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.

CLAIM THIS PODCAST

Why to claim podcasts?

If you are a podcaster, the best way to manage your podcasts on Listen Notes is by claiming your Listen Notes podcast pages. It is a great, free way to engage the podcast community and increase the visibility of your podcasts.
After claiming your Listen Notes podcast pages, you will be able to:
Manually refresh the RSS feed to sync up
Get a verified badge (
Claimed
) alongside with your podcast name on Listen Notes
Post classified ads for sponsorship, guests, co-hosts, cross-promotion...
Coming soon:
Self-service promotion on Listen Notes
Use speech-to-text techniques to transcribe your show and edit transcripts
Improve the presence of your podcasts, e.g., self served podcaster interview...
Respond to listener comments on Listen Notes
Track your podcast stats on Listen Notes, e.g., listens, page views...
Manage episodes

EDIT

Thank you for helping to keep the podcast database up to date.