MyyntiKoneisto Podcast by Jan Ropponen

By JanRopponen

About this podcast   Finnish    Finland

We are transforming B2B organizations to accelerate growth.
www.ascend.fi
8 episodes
April 17, 2018
Onko Suomessa tarpeeksi kasvuhalukkuutta? Kasvusta puhutaan paljon, mutta mitkä ovat sen esteet tällä hetkellä? Mitä ongelmia start-upeissa on?
Dec. 3, 2017
Tässä muutamia kysymyksiä, joita käsittelimme Juhan kanssa. Verkkokaupan surkeasta tilasta puhutaan paljon. Onko tilanne Suomessa oikeasti niin huono kuin moni kirjoittaa? Mikä on tilanne B2B-yritysten verkkokaupan hyödyntämisessä? Onko joitain toimialoja tai tiettyjä B2B-yrityksiä, jotka ovat poikkeuksellisen hyviä hyödyntämään verkkokauppaa? Miten myyjien palkitsemista pitäisi muuttaa kun yhä suurempi osa tilauksista tehdään verkkokaupan kautta?
Nov. 19, 2017
Käsittelemme Timon kanssa kysymyksiä kuten: Mitä merkitystä myyntiorganisaation sytyttämisellä on? Mistä tunnistaa loistavan myyntikulttuurin? Miten myyjien tavoitteet tulisi asettaa? Miten myyntijohtajan tulisi toimia kun myyjä ei ole pääsemässä tavoitteisiin? Kuinka aikaisessa vaiheessa tulisi huomata jos myyjä ei pääse vuoden tavoitteisiin?
Nov. 15, 2017
Myyntikoneisto -podcast INTRO by JanRopponen
Sept. 29, 2017
Myyjien työ muuttuu pitäisikö myyjien palkitsemista muuttaa? Suomessa ei ole vahvaa provisiokulttuuria. Mistä se johtuu? Mikä motivoi huippumyyjiä? Cooldown ruotsiksi: #efterbastu
Sept. 10, 2017
Yksinkertaista ja arvosta - Vieraana Unikulma CEO, Vesa Tuominen - Podcast by JanRopponen
Sept. 9, 2017
Viestinnän murros - Vieraana Sani Leino by JanRopponen
Aug. 30, 2017
Mikä on muunnoksen (transformation) ja muutoksen (change) ero?
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from JanRopponen, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.