Det Gode Liv

By Emil Dahl Petersen

About this podcast   Danish

Det Gode Liv er en podcast der har til formål at undersøge hvad det gode liv egentlig er.
Dette gøres igennem samtaler med mennesker der på den ene eller anden måde lever deres liv, som de mener er det gode liv.
Det gode liv tror på, at det er igennem samtalen med andre mennesker det unikke og enestående opstår. Det er sådan vi bliver klogere på hvad det gode liv er.
Podcasten tager ca. 60 min og har altid en interesant gæst med.
Dine to medværter er Rasmus Dahl Petersen og Emil Dahl Petersen.
May 19, 2017
I denne episode har vi besøg af vaskeægte Hare Krishna munk. Han hedder Gaura-Nitai Das og bor til dagligt i et Hare Krishna tempel i Vanløse. Gaura lever et for mange danskere ekstremt liv hvor han blandet andet ikke drikker alkohol, tager stoffer, dyrker sex, spiller om penge eller spiser kød.  Hør Gaura fortælle om hvordan han blev munk og hvad livet som munk giver ham.   
May 11, 2017
I denne episode har vi besøg af Riff Strandlykke der har skiftet navn fra Brian til Riff pga. numerologi. Hør ham fortælle om sin livshistorie og hvorfor man som voksen mand kan have lyst til at skifte navn. 
May 3, 2017
Vi snakker i denne episode med Ingolf, som er en ung mand der gør sig tanker udover det sædvanelige. Lyt med og hør en klog ung mands tanker omkring det gode liv.
March 27, 2017
Vi har i afsnit 2 fået fint besøg af vores gode ven og mentor Steen Leithoff. Steen fortæller i dette afsnit om sine spændende livshistorie og hvordan han han selvudviklingen og den mere alternative verden.    
March 19, 2017
I det første afsnit af "Det Gode Liv" har vi fået fint besøg af iværksætteren Lasse Skjønning Andersen. Lasse er ejer af den kæde der hedder "Grød". "Grød" har i dag 5 fysiske butikker i København og Aarhus. Lasse fortæller ærligt omkring sine tanker omkring det gode liv.
Feb. 19, 2017
Dette er en intro til hvad podcasten "Det Gode Liv". Dine 2 medværter Rasmus og Emil fortæller deres tanker omkring hvad man forvente af podcasten "Det Gode Liv".
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Emil Dahl Petersen, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.