Приятел за цели

By Приятел за цели

About this podcast   Bulgarian    Bulgaria

The goal setting mentor
23 episodes · since Jan, 2018
June 18, 2018
94% от хората отпадат от целите си още на втората седмица след като са си ги поставили и това е съвсем нормално. Въпроса обаче не е дали отпадате от целите си, а дали след това се връщате, за да ги следвате отново. В този епизод ще споделим с вас 5 стратегии какво да правите, когато отпаднете от целите си.
June 11, 2018
Постоянното действие по целите изисква абсолютно желязна дисциплина или приятел за цели. За да не взима ежедневието превес и за да не отпадаме от целите си правим регулярни срещи с приятеля за цели. Едната е за седмичен преглед на целите и избор на следващите малки стъпки, а за останалите срещи говорим детайлно в епизода.
June 4, 2018
Всеки от нас се е сблъсквал с тези проблеми – „Нямам време“, „Имам много задачи“, „Губя мотивация“. Ако изпитвате много стрес, нямате енергия и ежедневието взима превес, нищо чудно, че имате трудности при постигане на вашите цели. Спокойно, вие не сте „счупени“. Това са препятствия, които повечето от нас срещат. Но не сме обречени. Научете тези тактики, които ще ви помогнат да преодолеете препятствията.
May 28, 2018
Ето 13 от любимите ни цитати, които ни мотивират и вдъхновят да постигнем целите си. Ще почерпим от извора на мъдростта на велики мислители, които са споделили опита си. Стартираме от библията, минаваме през Джим Ром, Тони Робинс, Зиг Зиглър, Уейн Грецки и стиганме до Тим Ферис. Каво можем да научим от тези мъдри хора.
May 21, 2018
Почти всеки започва с материални цели като кола, апартамент, пари, но всъщност когато влезнем в дълбочина тези цели може да представляват изживявания или емоции, които всъщност са нашата истинска цел. В този епизод дискутираме как да задаваме цели за личностно развитие, които ни помагат ние да се променяме и израстваме, като материалните цели всъщност са автоматичен резултат от това.
May 14, 2018
Поставянето на цели може да ни носи щастие и удовлетворение, когато го правим правилно. В този епизод ще споделим 5 ключа за използване на целите, така че да подобрим живота си. Измерването на успехите и присъствието тук и сега са само част от стратегиите, които ще обсъждаме.
May 7, 2018
Ако имаш цели означава, че не си щастлив сега, мечтаеш за бъдещето, но не живееш в настоящето и дори може загубиш приятелите си. От друга страна ако постигнеш целите си вече нищо няма смисъл. В този епизод ще разговаряме за тъмната страна при постигането на цели, какви са капаните, в които човек може да попадне и как да ги избегнем.
April 30, 2018
Какво са целите за пътешествия и защо искаме да си поставим такива. Иван и Ники споделят своите подходи за осъществяване на цели за пътешествия. Накрая на епизода споделят няколко стратегии пред преодоляването на най-големите пречки – липса на време и пари.
April 23, 2018
Как да измерваме цели, така че да генерираме увереност, дори първоначално да изглежда, че не сме постигнали целта си.
April 16, 2018
Кои са насоките, които ще ни дадат повече свобода и ще ни помогнат да живеем живота на мечтите си. Това е обощение на 10те правила, които сме дискутирали подробно в отделните епизоди. Нарушаването на тези правила прави постигането на цели изключително трудно, често дори невъзможно.
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Приятел за цели, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.