Båndets Historier

By Båndets Historier

About this podcast   Danish    Denmark

Podcast by Båndets Historier
Jan. 16, 2018
De fleste af os har det der distræte familiemedlem, som ikke lige kan finde ud af at købe jule- og fødselsdagsgaver til tiden og som konsekvent giver gaverne uger efter mærkedagen. Den type er vi i denne uge. For selvom julen for længst er overstået, får I her vores juleafsnit, som er blevet udsat af forskellige personlige årsager, som vi ikke vil kede jer med her. Så glædelig jul! Fordi det er en julespecial er formen ikke som normalt. Vi er nemlig stødt på et helt særligt bånd, som kræver en helt særlig behandling. Derfor bevæger vi os for første gang ud af studiet, for at møde Jesper Berg, som har lavet lokalradio på Thulebasen tilbage i 80'erne og er endt på et bånd, som er endt i vores hænder. Så gør jer klar på et ordentligt skud røverhistorier og julestemning her midt i januar! Båndets Historier er en dansk podcast, hvor programmets to værter Casper og David går på opdagelse i deres konstant voksende samling af obskure, underholdende og til tider højst besynderlige kassettebånd.
Dec. 14, 2017
Far har fået et nyt bistade i julegave, så nu skal der laves honning for fuld drøn. I Herning holder en gruppe tamilske hinduer fest og det går ikke stille for sig. Det gør det heller ikke på Danmarks ældste fåremarked, hvor Rexen spiller op til dans i det store festtelt, mens de deler vise ord ud fra scenen. Men først skal vi have fat i Lars og høre om livet som omrejsende spillemand. Båndets Historier er en dansk podcast, hvor programmets to værter Casper og David går på opdagelse i deres konstant voksende samling af obskure, underholdende og til tider højst besynderlige kassettebånd.
Dec. 6, 2017
Hvem er lille Ivan fra Amager, og kører hans far virkelig Saab? Hvorfor fortæller Per sådan nogle irriterende remser? Lykkes operation Valkyrie? Hvad har boksebamsen Brian med tv-krigen i 1996 at gøre? Får far overtalt Povl til at købe en 2CV og ikke en Opel? Det er alle sammen spørgsmål der melder sig i dagens program. Desuden har vi endelig fået telefonsystemet op at køre, og det skal naturligvis testes. Båndets Historier er en dansk podcast, hvor programmets to værter Casper og David går på opdagelse i deres konstant voksende samling af obskure, underholdende og til tider højst besynderlige kassettebånd.
Nov. 29, 2017
Denne uges afsnit byder på en tidligere kaptajn fra Skoleskibet Danmark, en herlig fødselsdagssang, børn der brænder deres legetøj, en præst med kontroversielle holdninger og kaos hos mor og far. Der er virkelig gang i den i dag. Båndets Historier er en dansk podcast, hvor programmets to værter Casper og David går på opdagelse i deres konstant voksende samling af obskure, underholdende og til tider højst besynderlige kassettebånd.
Nov. 22, 2017
I dag skal vi med til bords med en jødisk familie, et smut tilbage til 90'ernes rockerkrig sammen med en flok gymnasieelever fra Hjørring, og så har fru Nørregaard knas med at få solgt den bog, hun har skrevet. Far og mor er selvfølgelig også med og de er som altid i topform. Båndets Historier er en dansk podcast, hvor programmets to værter Casper og David går på opdagelse i deres konstant voksende samling af obskure, underholdende og til tider højst besynderlige kassettebånd.
Nov. 15, 2017
I tredje afsnit møder vi den fåmælte Meta der fejrer fødselsdag. Tuppen derimod har ikke meget at fejre. Hendes eksamen er nemlig slet ikke gået som forventet. Desuden har vi muligvis hul igennem til det hinsides. Selvfølgelig skal vi også have en hilsen fra far og mor, der fortsat sender guldkorn over atlanten, til Marianne i Amerika. Båndets Historier er en dansk podcast, hvor programmets to værter Casper og David går på opdagelse i deres konstant voksende samling af obskure, underholdende og til tider højst besynderlige kassettebånd.
Nov. 8, 2017
Vi kommer vidt omkring i dagens afsnit. Vi har opstøvet et interview med en kendt mus, en violin der måske - måske ikke - stemmer, verdens længste spørgsmål og et rigtig sløvt sprogbånd. Desuden skal vi for første gang stifte bekendtskab med vores nye faste indslag "En hilsen fra far og mor". Båndets Historier er en dansk podcast, hvor programmets to værter Casper og David går på opdagelse i deres konstant voksende samling af obskure, underholdende og til tider højst besynderlige kassettebånd.
Oct. 30, 2017
I dette afsnit hører vi den mystiske historie om en fodboldtræners pludselige forsvinden, vi kommer forbi et teenageværelse i 90'ernes Danmark, hvor der laves parodier i festligt lag og så skal vi høre en yderst makaber lytteøvelse fra folkeskolens afgangsprøve i '89. Båndets Historier er en dansk podcast, hvor programmets to værter Casper og David går på opdagelse i deres konstant voksende samling af obskure, underholdende og til tider højst besynderlige kassettebånd.
May 30, 2017
Båndets Historier er en dansk podcast, hvor programmets to værter Casper og David går på opdagelse i deres konstant voksende samling af obskure, underholdende og til tider højst besynderlige kassettebånd. Dette afsnit er en prolog. Altså de allerførste optagelser fra før programmet havde en form og værterne anede hvad de lavede.
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Båndets Historier, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.