9 TIMMARS SKILLNAD

By Katia och Frida

About this podcast   Swedish    Sweden

Podcast by Katia och Frida
3 episodes · since Dec, 2017
Dec. 25, 2017
Katia och Frida pratar om hur det är att aldrig vara nöjd och hur avundsjuka de är på folk som faktiskt är det, de svarar på era frågor och berättar om klantiga grejer de gjort. Katia är också stressad till en lunch med sina kollegor där hon sagt till alla att de måste vara i tid och som hon själv sen kommer sent till. Frida berättar om hur det är att vara skilsmässobarn och fira jul och ger alla kids där ute i samma situation ett råd.
Dec. 18, 2017
Katia och Frida pratar om Fridas killproblem/ drama och Katia berättar för första gången om vad som hände på slutet av hennes tid då hon jobbade med Fooo och vad som verkligen hände och var de står idag. Det är också förberedelser inför flytten till LA och pepptalk om hur man övervinner rädslor. Trust the process! Katia och Frida tar, bokstavligen, med dig från Stockholm till LA. Hur ska de klara sig utan varandra när allting de gjort tillsammans redan är kaos? Det här är historierna från mediabubblan i Stockholm och musikens högkvarter – med ett enda syfte: ingenting är omöjligt. Lyssna och njut. Eller stäng av. Gör som du vill.
Dec. 12, 2017
Katia och Frida ska droppa nyheten som kommer testa deras vänskap och berättar varför det tagit dem två år att äntligen komma igång med podden. Katia och Frida tar, bokstavligen, med dig från Stockholm till LA. Hur ska de klara sig utan varandra när allting de gjort tillsammans redan är kaos? Det här är historierna från mediabubblan i Stockholm och musikens högkvarter – med ett enda syfte: ingenting är omöjligt. Lyssna och njut. Eller stäng av. Gör som du vill.
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Katia och Frida, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.