Conscious Content - En business podcast

By Madelleine Müller

About this podcast   Danish    Denmark

Podcasten til dig, der vil nå længere ud med dit vigtige budskab, så du transformerer flere menneskers liv og får din forretning til at vokse. Podcasten er pakket med mini implementerings-planer, dybdegående analyser, brugbar viden, og inspiration fra Danmarks bedste eksperter og iværksættere. Alt sammen noget, der hjælper dig med at komme bredere ud med dit budskab, og vokse din forretning, så du kan hjælpe endnu flere.
9 episodes · since Jan, 2018
June 6, 2018
Hvorfor er mit brand overhovedet vigtigt for min forretning? Hvis du er solo-selvstændig har du sikkert mange hatte på. Du skal finde nye kunder, skrive eminent content, der tiltrækker, fastholder og motiverer, skabe uimodståelige produkter og ydelser, lægge din forretningsstrategi, og sørge for at den bliver implementeret, og en hulens masse andre ting. Og med alle dine gøremål og to-do lister tænker du sikkert, at det der med branding sagtens kan vente. Det er først noget jeg skal arbejde med, når det hele kører som en hoodie-klædt teenager på et skateboard - tænker du.   Men Line Dahl, geniet bag Brandlovers.dk, har en helt anden tilgang. Hun mener nemlig at brandet kommer først. For når brandet er defineret, kan du også svare på spørgsmålet ‘hvad arbejder jeg for?’ frem for ‘hvad arbejder jeg med?’ Og det er med til at skille dig ud fra andre, der arbejder med præcist det samme som dig. Det er også med til at hjælpe dig træffe beslutninger i din forretning. Og vigtigst af alt, er det med til at skabe dybere relationer til dine kunder. Og derfor har jeg taget Line Dahl, geniet bag Brandlovers.dk, med ind i mit online studie for at hun kan fortælle dig meget mere om, hvad et brand i virkeligheden er, hvorfor brandet kommer først, og hvad det kan gøre af underværker for din forretning og din relation til dine kunder (og din egen kreativitet).
May 23, 2018
Du kan have et loyalt publikum, som læser alt, hvad du sender ud, uanset hvilken overskrift du giver dit indlæg, men hvis du vil tiltrække nye læsere og fastholde deres opmærksomhed, er dine overskrifter vigtige. Rigtig mange spørger mig, hvordan de får flere forbi deres blog, hvordan de når længere ud med deres content, hvordan de får flere læsere. Og det er der mange svar på. Men der er én ting, der skal være på plads først, for at nogen overhovedet gider læse det, og det er din overskrift. Og den skal fænge. Du har kun få sekunder til at få en potentiel læser - og dermed også en potentiel kundes - opmærksom. Ser de din overskrift og tænker ‘meh’, springer de let og elegant videre til noget, der er mere interessant. I dagens episode tager jeg dig igennem nogle vigtige trin for at skrive en fængende overskrift, der forfører dine læsere, så du også kan tiltrække og fastholde nye læsere.
May 9, 2018
Mød Maj Wismann - den skrappe kælling, som hun kalder sig selv. Men hun er overhovedet ikke skrap - bare bundærlig om, hvad der i virkeligheden skal til for at få succes med sin online forretning. Hun, om nogen anden, har haft succes med at opbygge sin online sexolog forretning ved at bruge content strategisk. Maj er en af de mest inspirerende kvinder jeg har mødt indenfor online marketing verdenen. For hende handler det nemlig om at hjælpe så mange som muligt - også dem, der ikke betaler. For når man er hjælpsom, og når man fokusere på at gøre en forskel, vil kunderne vælge dig. Og det har Maj bevist.    I dagens episode snakker vi om alle de ting, der ikke bliver sagt højt her i branchen, og derfor skaber en masse misforståelse om, hvordan man bruger content og får succes. Vi kommer også ind på de klassiske ting ved content marketing som aldrig ændrer sig - og hvilke ting, der allerede har ændret sig. Og så snakker vi om, hvad folk tit gør galt, når de opbygger deres online forretning - og dermed aldrig når helt i mål.
April 25, 2018
I har spurgt og jeg har lyttet (og svaret!). I dagens episode svarer jeg på kloge spørgsmål fra mit kloge publikum. Og vi skal ind på lidt af hvert i dag: Hvordan man skriver en kundeprofil - her kommer jeg ind på den 4D model jeg bruger til at få skabt sin kundeprofil der beskriver din ideelle kunde. Hvordan man får flere forbi sin blog - her kommer vi ind på forskellige trafik strategier og hvad du skal have på plads først for at blive mere synlig. Hvordan man får mere respons på sit nyhedsbrev og sit content generelt - der er særlig én ting der er vigtig for at det kan ske. Hvad det er der sker når man får masser af respons på sit content, men ingen salg - og hvad du kan gøre ved det. Og til sidst - hvordan man kommer igang med sin podcast. Og tak til jer, der stillede jeres spørgsmål! Det er guld værd for mange!
April 11, 2018
Produktivitet! Popper der også et et billed op på din nethinde af chefen, der står med en smældende pisk mens han råber dig ind i øret, at det KUN kan gå for langsomt? Det gør det for mig. Produktivitet er noget de fleste gerne vil have mere af - vi skal jo nå det hele og gerne lidt til. Men samtidig er det også noget vi forbinder med stress og at presse mere arbejde ind på kortere tid. Hjernen og produktivitet har været et meget stort og meget personligt emne for mig. For 7 år siden blev jeg syg med en kronisk neuroimmun sygdom. En konsekvens af det har været, at jeg mistede min koncentrationsevne, og evnen til at bruge hjernen til større og mere komplekst tænkearbejde. Jeg var igang med at skrive en PhD ansøgning på det tidspunkt, og jeg lagde mærke til at min hjerne ikke kørte rundt som den plejede. Og det blev værre efter det. Så meget at jeg har haft perioder, hvor jeg knap kunne tale. Jeg har altid taget min kvikke hjerne for givet - og pludselig var den væk. Den skulle genopbygges og jeg skulle finde helt andre måder at bruge den på. Så jeg dykkede ned i hjernens produktivitet, og hvad det i virkeligheden betyder. Jeg havde altid troet at produktivitet handlede om at man skulle stå op kl. 5 om morgenen og presse alt muligt ind og lave ting man ikke havde lyst til og bare køre derudaf. Men jeg fandt ud af, at produktivitet i virkeligheden handler om noget helt andet - og det kan være vejen frem til at finde det, du er bedst til - det du blev født til, det du blev skabt til. I denne episode gennemgår jeg de 5 måder jeg genopbyggede min hjerne på og lærte hvordan jeg kunne frigøre min kreativitet, udvikle mine færdigheder og få mere gjort på kortere tid.
March 21, 2018
I del 1 af ‘Giver jeg for meget væk? Sådan træffer du beslutningen om dit content skal være gratis eller betalt’, fokuserede jeg særligt på, hvad det egentligt er folk betaler for. Når vi forstår hvad folk egentligt betaler for, kan vi nemmere træffe beslutningen om, hvilket content skal være gratis og hvilket skal være betalt. Det hjælper os også med at opgradere vores betalte content, så det bliver nemmere at sælge. Du kan høre eller genhøre episoden her. I denne episode fortsætter vi snakken, om du giver for meget væk eller ej, og hvordan du beslutter om dit content skal være gratis eller betalt.   Men idag fokuserer vi på, hvad folk skal tro på, for overhovedet at købe af dig. Da jeg forstod dette, forstod jeg, hvorfor content virker - og hvorfor, jo mere vi giver væk, jo mere sælger vi! Jeg forstod også hvad der i virkeligheden skulle til for at bruge mit gratis content til at få flere kunder - for det var ikke smarte marketing tricks og de helt rigtig ord i min salgstekst der gjorde det (sidstnævnte hjælper selvfølgelig). Der er noget helt andet, som skal være på plads først, og alt det lærer du meget mere om i dagens episode.  
March 14, 2018
Du ved allerede at gratis content er vejen frem, hvis du vil nå flere med dit budskab og vokse din forretning. Men kan man give for meget gratis indhold væk? Solo-selvstændige er oftest bange for at give alt for mange af deres værdifulde godbidder væk i frygt for ikke at få noget igen. Nogle siger man aldrig kan give for meget væk: “Folk køber alligevel!”. Mens andre advarer mod at give for meget væk: “Så har folk jo ingen grund til at købe!”, siger de. Så hvad er rigtigt? Og hvor går grænsen mellem gratis og betalt content? I del 1 af ‘Giver jeg for meget væk’ dykker vi dybere ned i, hvorfor folk egentligt betaler for dine produkter og ydelser. Det kan hjælpe os til at vurdere hvorvidt vores content skal være betalt eller gratis. Jeg kommer også med gode tommelfingerregler du kan bruge, når du er i tvivl.  
Jan. 25, 2018
Hvis du skaber content, både gratis og betalt, i din forretning til dagligt behøver jeg ikke sige det her: Det skal være relevant, det skal være brugbart og det skal være interessant for dit publikum. Og nu fortalte jeg det så alligevel. På den ene side hører vi budskabet: “Du skal bare spørge dit publikum om hvad de vil vide mere om, så ved du hvilket content du skal skabe.” Men så er der også andre der kanaliserer Henry Ford og hans berømte citat: “Hvis jeg havde spurgt folk, hvad de ville have, havde de sagt hurtigere heste”. Og begge budskaber kan vi bruge til noget - og det er det dagens episode handler om. Jeg kommer rundt om baggrunden for hvilke informationer vi egentligt skal have fra vores kunde. Jeg kommer også med helt konkrete spørgsmål du kan bruge, og forskellige metoder til at får dine spørgsmål besvaret.
Jan. 17, 2018
For et par år siden skabte jeg, og en kollega, en meget succesfuld marketing podcast. Inden for de første to måneder havde vi over 30.000 downloads og var på forsiden af den Amerikanske New and Noteworthy Business sektion. Podcasten har fået over 100 fem-stjernede anmeldelser og vi fik nogle af de mere kendte ansigter indenfor markedsføring og forretningsudvikling med som f.eks. Gary Vaynerchuk, Yanik Silver, Viktoria Gibson, Joe Pulizzi, Kim Garst, Alan Weiss, Jay Baer, Danny Iny, Neil Patel og mange flere. I dagens episode vil jeg fortælle mere om hvordan vi skabte denne podcast, og hvordan vi markedsførte den. Du får også den email-model vi brugte til at få nogle af de helt store navne med på podcasten, og jeg vil også komme ind på nogle af de mere mørke aspekter af markedsførings-verdenen, og hvorfor jeg faktisk endte med at hade det.
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Madelleine Müller, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.