May 23, 2018
Aflevering 4 met keeperstrainer Erwin Lemmens en videoanalist Mousa El Habchi, die heel nauw samenwerken met bondscoach Martinez. Over hardwerkende keepers, drones die crashen en de favoriete muziek van Lukaku & co. Missie Moskou is een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland.
May 16, 2018 · transcript
In aflevering 3 verklaren teammanager Piet Erauw & logistiek manager Jurgen Van Der Mijnsbrugge waarom ze 17 ton materiaal meenemen naar Moskou ...en waarom Nainggolan zijn sokken scheurt voor elke match. Missie Moskou is een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland.
May 9, 2018
De woordvoerder en de marketingbaas van de Rode Duivels vertellen hun verhaal. Stefan Van Loock en Mathias Levacq over de schuwheid van Fellaini, waarom interviews maar 2,5 minuten mogen duren ...en hoe elke Rode Duivel zijn eigen bedrijf is. Missie Moskou is een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland.  
May 1, 2018
De bondsdokter en de fysiotherapeut van de Rode Duivels vertellen hun verhaal. Kris Van Crombrugge en Lieven Maesschalck over vertrouwen, voedingsschema's ...en de sixpacks van onze nationale ploeg. Missie Moskou is een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor Moskou.  
April 18, 2018
In de aanloop naar Rusland vertelt de entourage van de Rode Duivels aan Q2 hoe ze zich voorbereidt voor het WK.