Szelek Szárnya - online vitorlás magazin

By Szerkeszti: Náray Vilmos

About this podcast   Hungarian    Hungary

Podcast by Szerkeszti: Náray Vilmos
Aug. 5, 2016
Olimpiai előzetesünkben olimpikonjaink idézik fel felkészülésük állomásait. Megismerkedünk a riói olimpiai helyszínnel, meghallgatjuk az MVSz elnökét, szó esik a játékok vitorlás programjáról, és kicsit latolgatjuk az esélyeket is. Jó szelet és hajrá magyarok!
March 8, 2016
A Szelek Szárnya online vitorlás magazin 2016. évi második adása. Megszólal az olimpiai helyért küzdő három Laser-esünk, megtudjuk, kiről nevezték el a Hoorn-fokot, s megismerkedünk a pályarövidítés szabályaival. Brencsán Dáviddal a vitorlázó gyerekek ruházatáról beszélgettünk a tavaszi hideg vizes versenyek kapcsán. Végezetül olimikonjaink elmondják, hogy miért szeretnek vitorlázni.
Jan. 21, 2016
A Szelek Szárnya januári számában hosszú interjút hallhattok Érdi Márival, aki a magyar vitorlás sport egyik legifjabb tehetségeként a hónap elején negyedik világbajnoki címét nyerte. Érdi Mári édesapja a családi háttér szükségességéről és az edzőváltásról vall.Szelek Szárnyán Szabályosan rovatunkban a célba futás érdekességeiről lesz szó, és beszélgettünk Fluck Bencével, aki a Magyar Vitorlás Szövetség Rendezői Bizottságának új vezetőjeként azt vallja, hogy a versenyrendezés szolgáltatás a versenyzőknek.
Dec. 17, 2015
A Szelek Szárnya online vitorlás magazin decemberi számában Holczhauser András MVSz-főtitkár a várható fejlődésről, Berecz Zsombor az olimpiai felkészülésről, Náray Richárd egy új utánpótlás-hajóróól beszél. Szót ejtünk sportdiplomáciai sikerekről, az ISAF új nevéről és "Szelek Szárnyán Szabályosan"rovatunkból kiderül, hogy óvhatjuk-e a rendezőt.
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Szerkeszti: Náray Vilmos, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.