Het Glazen Huis van de Wetenschap

Het Glazen Huis van de Wetenschap
By University of Amsterdam
About this podcast
De opening van het academisch jaar is groots gevierd met het Glazen Huis van de Wetenschap op het Spui. Op maandag 3 september 2012 kon iedereen minicolleges bijwonen. Veertien hoogleraren en de UvA-Docent van het Jaar 2012 wisten, met als rode draad het lustrumthema Nieuwsgierig, veel bezoekers te inspireren.
Latest episodes
Sept. 3, 2012
Een minicollege door prof. dr. ir. Louise O. Fresco, universiteitshoogleraar Grondslagen van duurzame ontwikkelingen in internationaal perspectief. Dit minicollege is onderdeel van Het Glazen huis van de Wetenschap.
Sept. 3, 2012
Een minicollege door prof. dr. Damiaan Denys, hoogleraar Psychiatrie. Dit minicollege is onderdeel van Het Glazen huis van de Wetenschap.
Sept. 3, 2012
Een minicollege door prof. dr. Alexander Rinnooy Kan, universiteitshoogleraar Economie en bedrijfskunde. Dit minicollege is onderdeel van Het Glazen huis van de Wetenschap.
Sept. 3, 2012
Een minicollege door prof. dr. Marcel Levi, hoogleraar Inwendige geneeskunde, bestuursvoorzitter AMC en decaan Faculteit der Geneeskunde. Dit minicollege is onderdeel van Het Glazen huis van de Wetenschap.
Sept. 3, 2012
Een minicollege door prof. dr. Victor Lamme, hoogleraar Cognitieve neurowetenschap. Dit minicollege is onderdeel van Het Glazen huis van de Wetenschap.
Sept. 3, 2012
Een minicollege door prof. dr. Sander Bais, hoogleraar Theoretische natuurkund. Dit minicollege is onderdeel van Het Glazen huis van de Wetenschap.
Sept. 3, 2012
Een minicollege door prof. dr. Barbara Baarsma, bijzonder hoogleraar Toegepast economisch onderzoek. Dit minicollege is onderdeel van Het Glazen huis van de Wetenschap.
Sept. 3, 2012
Een minicollege door prof. dr. Arnoud Boot, hoogleraar Ondernemingsfinanciering. Dit minicollege is onderdeel van Het Glazen huis van de Wetenschap.
Sept. 3, 2012
Een minicollege door prof. dr. Mirjam van Praag, hoogleraar Ondernemerschap en organisatie. Dit minicollege is onderdeel van Het Glazen huis van de Wetenschap.
Sept. 3, 2012
Afsluiting voor het Glazen Huis van de Wetenschap door prof. dr. Dymph van den Boom, rector magnificus Universiteit van Amsterdam