Morten Resen: Startup

By Morten Resen

About this podcast   Danish    Denmark

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
June 15, 2018
For et år siden investerede Jesper Buch, efter (ret) lange forhandlinger, i GoLittle. Samtidig fik han en option på at investere flere penge på samme vilkår og til samme lave valuation indenfor et år, hvis han vel og mærke stadig troede på GoLittle. Nu er tiden kommet, hvor optionen udløber, og Jesper skal beslutte, om han vil investere flere penge eller siger stop. Og jeg er taget hjem til Jesper for at få svaret. Og så kommer du med til et andet møde, der også har afgørende betydning for GoLittles fremtid: Til pitchmøde nummer to for PreSeed Ventures. Og hvordan det går, det kan du høre i denne episode, hvor jeg også søger hjælp hos en advokat, der forsøger at forklare mig, hvilke konsekvenser EUs nye persondataforordning (gisp!), GDPR, har for GoLittle. God lytter!
June 1, 2018
Jeg står overfor en af mine allerstørste udfordringer i GoLittle. For lige om lidt er guidedelen klar - den del af app'en, der skal guide til de bedste steder med børn. Og det er den del, vi skal tjene penge på. Med andre ord skal jeg til at agere sælger. Noget jeg altid har frygtet og derfor aldrig har turde kaste mig ud i. Men da der pt. kun er én til at sælge annoncer og partnerskabsaftaler i GoLittle, er jeg tvunget til det. Derfor har jeg inviteret mig selv på besøg hos Jesper Buch for at udvikle annoncemodellen for GoLittle - og du kommer selvfølgelig med. Ligesom du kommer med på en lytter, når jeg ringer til to af de mest garvede sælgere, jeg kender, for at få gode råd: Min mor og far! Husk at du altid er velkommen til at skrive til mig, hvis du har inputs, tanker eller kommentarer. Jeg svarer på alle beskeder, selvom der kan være lidt svartid. Du kan skrive til mig på min Facebook-profil: https://www.facebook.com/realresen/ Eller på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/morten-resen-155a192a/ God weekend - og god lytter!
May 18, 2018
I denne episode går det både op og ned - og ender langt fra, som jeg havde drømt om. Du kommer med på min daglige timelange biltur fra Helsinge i Nordsjælland til GoLittles kælderkontor på Frederiksberg. Det eneste tidspunkt på døgnet, hvor jeg er helt alene, og kan lade tankerne flyde. Og så får du også et indblik i noget af det, som du måske ikke lige skænker en tanke, når du ser Løvens Hule. Og som jeg aldrig havde drømt om, at jeg skulle tage stilling til: Fingerspidsgreb og kuldenedfald på kontoret. Det er med andre ord blevet tid til GoLittles første arbejdspladsvurdering. Gisp! Og så kommer du med til en fest, der ender en helt del anderledes end den gjorde i mine drømme. Nu har vi nemlig nået en milepæl af de helt store: GoLittles første internationale lancering! Mambeno.dk, der laver madplaner til børnefamilier, er er nu blevet udvidet med mambeno.co.uk. Og du kommer med til laceringen! God lytter!
May 5, 2018
I denne episode kommer du med til det afgørende millionpitch - part II. For jeg er tilbage i samme lokale, hvor jeg for lidt over et år siden pitchede GoLittle for første gang nogen sinde. For Seed Capital. Jeg fik afslag. Og var både rasende og forsmået. Men nu er jeg tilbage. For at tage revanche hos PreSeed Ventures, som det hedder nu. Og der er sket en hel del på det år. Hvilket du kan høre med egne ører. For du kommer med helt ind til mødebordet. Og så har jeg mødt en.. En, som du måske også kommer til at møde på et senere tidspunkt. God lytter!
April 20, 2018
Så er der en ny podcastepisode klar til weekenden. Og i denne episode kommer du med til frokost med Konrad, der er en af stifterne af miinto.dk. Og det er en frokost, du ikke vil gå glip af! Det er i hvert fald en af de mest lærerige frokoster, jeg nogensinde har indtaget. Du får historien om, hvordan Miinto gik fra at være nul kroner værd til pludselig at blive vurderet til 100, 200 og 300 millioner. Hvilket bragte virksomheden faretruende tæt på konkurs. Du får historien om alle fejlene - og regnefejlen til fem millioner. Alt det, Konrad og co. skulle igennem, før Miinto blev det, det er i dag: En kæmpe succes med en omsætning på et trecifret millionbeløb. Og så er der også overraskende (godt!) nyt fra Konto Kent!
April 6, 2018
GoLittle har nu været i App Store i tre en halv uge. I denne episode får du en opdatering på, hvordan det er gået. Og, nå ja - en opdatering på mit blodtryk! Du kommer også med til budgetmøde med mig og Marlene hjemme ved spisebordet. For hvor mange penge skal vi egentlig bruge, og hvad skal vi opnå i det næste år? Og så bliver du også indviet i et stort dilemma. For GoLittle har indgået det første partnerskab med en kommerciel virksomhed, nemlig Bio-Tex. Og det var ikke en nem beslutning. Du får et indblik i aftalen og kommer med til bekymringsmøde med Henrik, der, udover at være stor Nik & Jay-fan, er Head of Marketing for Home Care i Unilever - divisionen, der har ansvaret for Bio-Tex. Husk, at du kan hente GoLittle i App Store lige her.
April 6, 2018
Denne her lille "bonusepisode" er egentlig ikke en episode. Og jeg ved heller ikke, hvor meget bonus der er i den. Men jeg synes alligevel, at du skal høre den :o) P.S.: Sæson 3 er netop udkommet..
March 16, 2018
Velkommen til den sidste episode i sæson to af podcasten! Du kommer med til den ret følelsesladede lancering af GoLittle, som jeg har drømt om, arbejdet på og ligget søvnløs over i næsten to år. Og lanceringen foregår ikke i Danmark, men i Spanien - dér, hvor det hele begyndte! Og så kan du også møde min nye bankrådgiver, Kent, der har inviteret på øl - og opvarmning til jagten på mellem tre og fire millioner!
March 2, 2018
Udgivelsen er GoLittle nærmer sig, og derfor er vi i fuld gang med at planlægge selve launchdagen, selvom vi endnu ikke ved, om Apple godkender app'en. Gisp! Men vi bliver nødt til at satse og sætte en dato for udgivelsen. Så den får du i denne episode, hvor du også kommer med til ret besværlig brainstorm på, hvordan vi egentlig skal lancere GoLittle. For på den ene side vil jeg gerne råbe højt, på den anden side har jeg vildt svært ved at gøre det.. Og så kan du møde Rasmus. En ret vild fyr fra Nordjylland, der sammen med sin ven Thomas har stiftet Brandheroes, der arbejder med mikroinfluencermarkedsføring (vildt ord!). Brandheroes blev lanceret for halvandet år siden og i dag er de 26 ansatte og har kunder i 29 lande - vildt! Og måske er Brandheroes interessante i forbindelse med lanceringen af GoLittle. For Brandheroes kan bl.a. lokalisere indflydelsesrige mødre, der er potentielle GoLittle brugere i.. Brovst! Og så slutter episoden med et fantastisk opkald - på en skipiste i Østrig!
Feb. 9, 2018
Der er sket fantastiske ting siden sidst! For mens vi venter på at udgive den første version af GoLittle, legeaftale-app'en, har vi rent faktisk fået en app i App Store. Hurra! Du kommer med til lanceringen af Mambenos madplans-, opskrifts- og indkøbsliste-app. Med lige dele champagne og skoleengelsk. Og du kan tyvstarte ved at hente appen i App Store lige her. Og så kommer du med til kaffe og kartoffelkage hos Birgit Aaby - en af GoLittles investorer. Til en snak om penge, om hvordan man er en god chef - og med en opsang til mig...!

Podcasts like "Morten Resen: Startup"   ·   View all

By Chris Guillebeau / Onward Project / Panoply
By Omer Khan - Founder of SaaSClub.io and Host of The SaaS Podcast | SaaS Startups | Growth Hacking | Entrepreneurship
By Steli Efti & Hiten Shah: Serial Entrepreneurs, Sales & Marketing Experts, Startup Investors & Advisors, CEOs running multi million dollar SaaS Startups
By Brad Costanzo: Serial Entrepreneur, Angel Investor, Business and Marketing Strategist, Brain Picker Extraordinaire. [email protected]
By Startup Notes
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Morten Resen, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.