Fidos Schlager

By Fidos Schlager

About this podcast   Swedish    Sweden

Kom in i värmen! Häng med när Fido med vänner pratar högt och lågt om allt som sker i schlagervärlden, i podden som snackar Mello på ett (förhoppningsvis) inspirerande sätt!
13 episodes · since Jan, 2017
May 14, 2018
På en säng i ett hotellrum i Lissabon summerar Peppe, Jakob, Johannes och Fido Eurovision 2018.
March 21, 2018
Fido gästas av Jakob, Johannes och Peppe som alla kommer åka till Lissabon med Benjamin i Maj. Vi knyter ihop Mello 2018 och blickar fram mot Eurovison Song Contest och vi bjuder på minnen och många skratt, precis som vanligt.
March 11, 2018
Grattis Benjamin! Här bjuder vi på en liten återblick på vad vi sagt om årets vinnare Benjamin Ingrosso från presskonferensen i höstas till avsnittet innan finalen.
March 6, 2018
Sista gästen för den här gången är Peppe som delar med sig av sina melloerfarenheter från bla urvalsjuryn och som kollega till Fab-Freddie. Vi korar en vinnare i utmaningen och blickar fram mot årets final i Melodifestivalen.
Feb. 27, 2018
I denna veckas avsnitt gästas Fido av Lina, känd som Weblina. Det pratas Melloturné och artister. Lina känner pressen inför utmaningen och hoppas på att inte få ett 60-talskort. Fido och Lina firar även ett jubileum. Pga tekniska problem kan redigeringen av detta avsnitt vara av lite sämre kvalité.
Feb. 19, 2018
Här kommer en måndagspresent, ett nytt avsnitt lite tidigare än vanligt! Jakob gästar, men han verkar inte nöjd med lördagens resultat. Kanske kan dagens utmaningspoäng muntra upp honom?!
Feb. 13, 2018
Fido har fått besök av Theodor och det vankas utmaning, hobbyanalyser och forskningsrön. Dessutom har Fido snappat upp lite skvaller..!
Feb. 6, 2018
Fido har fått besök av Johannes! Det bjuds på tankar kring första deltävlingen, en klurig frågeutmaning och spåningar inför kommande lördag. Det blir även en del minnen och framför allt många skratt!
Jan. 30, 2018
Fido är tillbaka för en andra säsong! Denna gång med flera olika vänner med Melodifestival-koppling och veckans avsnitt ger en försmak av vad som komma skall! En introduktion kan en säga - till både podd- och festivalsäsongen, så varmt välkommen till FidosSchlager-familjen!
Nov. 28, 2017
Fidos Schlager hänger med Johannes och poddar direkt från SVT's presskonferens där 2018 års artister och låttitlar presenteras!
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Fidos Schlager, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.