Fidos Schlager

Fidos Schlager
By Fidos Schlager
About this podcast
Kom in i värmen! Häng med när Fido med vänner pratar högt och lågt om allt som sker i schlagervärlden, i podden som snackar Mello på ett (förhoppningsvis) inspirerande sätt!
Latest episodes
Feb. 13, 2018
Fido har fått besök av Theodor och det vankas utmaning, hobbyanalyser och forskningsrön. Dessutom har Fido snappat upp lite skvaller..!
Feb. 6, 2018
Fido har fått besök av Johannes! Det bjuds på tankar kring första deltävlingen, en klurig frågeutmaning och spåningar inför kommande lördag. Det blir även en del minnen och framför allt många skratt!
Jan. 30, 2018
Fido är tillbaka för en andra säsong! Denna gång med flera olika vänner med Melodifestival-koppling och veckans avsnitt ger en försmak av vad som komma skall! En introduktion kan en säga - till både podd- och festivalsäsongen, så varmt välkommen till FidosSchlager-familjen!
Nov. 28, 2017
Fidos Schlager hänger med Johannes och poddar direkt från SVT's presskonferens där 2018 års artister och låttitlar presenteras!
May 5, 2017
Fidos Schlager tackar för säsongen genom att blanda nostalgi med förväntningar tillsammans med sin alldeles egna Eurovision-panel! Alla framträdanden som nämns i avsnittet hittar du på fidosschlager.blogg.se En liten tekniktabbe har skapat en känsla av att poddarna befinner sig inuti en burk ibland, men det står ni säkert ut med :) TACK FÖR I ÅR!
April 28, 2017
Låt oss presentera Eurovision Edition av succépodden Fidos Schlager! Hur känns det egentligen att stå på scenen inför 200 miljoner tittare? Vad ska Robin Bengtsson göra i Kiev och varför måste hans dansare plötsligt börja sjunga? Vad bör man jobba med för att få hänga i greenroom? Och hur bra är Conchita Wurst på att hålla balansen under press? Dagens gäst, som fått sitt namn av självaste Måns, har svaren!
Jan. 24, 2017
Avsnitt 1 - "Man blir ju lite yngre när man är på Melodifestivalen" by Fidos Schlager