Master Your Mindset Podcast | Listen Notes

ABOUT THIS PODCAST

Michael Pilarczyk en Cindy Koeman delen inspirerende verhalen, eigen ervaringen en inzichten op het gebied van wijsheid, mindset, bewustzijn en persoonlijk succes. Leef je mooiste leven is ons motto. Join our movement for a healthy wealthy happy life.
Michael Pilarczyk is mindset-coach, auteur en spreker op het gebied van zelfontwikkeling, bewustzijn, zingeving, sprirituele groei en zakelijk succes. Hij is oprichter van de Mastermind Academy en schrijver van de bestsellers Master Your Mindset, Think and Grow Rich (Nederlandse bewerking) en Dansen in de Hemel.
Michael was DJ bij Radio 538. Hij richtte meerdere bedrijven op en verkocht zijn mediagroep in 2007. Hij zeilde jarenlang over de Middellandse Zee.
Op school leren we kennis over cijfers en letters, maar over de kunst van leven, zakelijk succes, inzicht en bewustzijn wordt ons vrijwel niets geleerd. Om die reden hebben Michael Pilarczyk en Cindy Koeman de Mastermind Academy opgericht. Onze missie is om kennis, wijsheid en ervaringen te delen en jou te inspireren.
Dutch
Netherlands
69 episodes
since Oct, 2016

LATEST EPISODE

#69: Visualiseren in de Praktijk

Luister je naar onze podcast? En wil je ons een plezier doen? Schrijf een recensie op iTunes!
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Michael Pilarczyk & Cindy Koeman, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.

IN LISTEN LATER

Be the first to save this podcast to Listen Later.

EDIT

Thank you for helping to keep the podcast database up to date.