Tuplaturinat - Yrittäjän rautaisannos markkinointia ja myyntiä | Listen Notes

Tuplaturinat - Yrittäjän rautaisannos markkinointia ja myyntiä

By Pasi Rautio: Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies, yrittäjä | Jukka Lahti: Markkinoinnin ajattelija ja tekijä, tuplaaja, yrittäjä

ABOUT THIS PODCAST

Kun mielessäsi on markkinointi tai myynti ja jos olet yrittäjä tai yrittäjyys kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti ottaa kuunteluun Tuplaturinat. Aihelistallamme ovat olleet ja ovat jatkossakin mm. mainonta, nettisivut, sosiaalinen media, markkinoinnin automaatio, sisältÜmarkkinointi, hakukonemarkkinointi, hinnoittelu, verkostoituminen, yrityksen perustaminen, myyntityÜ, sosiaalinen myynti, digitalisaatio ja paljon muuta.
Esitämme kysymyksiä, tarjoilemme vastauksia ja synnytämme miettimisen aiheita. Puhumme asioista ymmärrettävästi. Yritämme siis jättää jargonin taka-alalle. Jos emme siinä aina onnistu, annathan anteeksi. Otamme myÜs mielellämme vastaan palautetta tekemisistämme. Erityisen kiitollisia olemme, jos sinulla on esittää hyviä ideoita Tuplaturinoiden aiheeksi. MyÜs vierailijaehdotuksia otamme vastaan.
Tuplaturinoita tuottaa Oy TuloksenTuplausToimisto Ab, tuttavallisemmin Tuplaamo. Meistä lÜydät lisää tietoa osoitteesta www.tuplaamo.fi.
Kiitos, että kuuntelet!
Finnish
Finland
176 episodes
since May, 2013

LATEST EPISODE

Onko palveleminen oikeasti liian kallista?

Tällä kerralla Tuplaturinoissa kannettiin astioita itse palautuspisteelle ja mietittiin toisenlaista vaihtoehtoa. Voitaisiinko Suomessakin palata palvelemiseen itsepalvelun sijaan. Ja miten ylipäätään valitsemme kahvilan, johon menemme. Kesä tuppaa olemaan yrittäjälle tiukkaa aikaa, toisille pahassa, toisille hyvässä mielessä Koston enkeli jättää astiansa pÜytään Onko tosiaan niin, että henkilÜkunta on kallista ja siksi käsipareja on liian vähän pÜytien siivoamiseen? Ehkä sittenkin kyse on vain tavasta, jota tarpeeksi moni ei kyseenalaista Kapinallisen astiat kerätään joka tapauksessa, mutta siinä vaiheessa vahinko on jo ehtinyt tapahtua Yksi kahvila- ja ravintola-asiakastyyppi, jolle on varattu erityinen paikka helvetissä Vastoin yleistä käsitystä, hyvin harva valitsee kahvilan hinnan perusteella
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Pasi Rautio: Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies, yrittäjä | Jukka Lahti: Markkinoinnin ajattelija ja tekijä, tuplaaja, yrittäjä, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.

IN LISTEN LATER

Be the first to save this podcast to Listen Later.

PODCASTER INTERVIEW

We interview podcasters, which is to help promote their podcasts and to help listeners and new podcasters understand what's behind the scene of producing a podcast.
If you are the producer of this podcast, do you want to do be interviewed?

EDIT

Thank you for helping to keep the podcast database up to date.