MotoSunday

By MotoSunday

About this podcast   Hungarian    Hungary

April 8, 2018
Megvolt az első MS vezetéstechnikai tréning, erről részletesen értekezik Helmet és Takker. Természetesen jut idő a szezonra jutó tervekre is, illetve a kérdéseket sem hagyták válaszol nélkül.
March 4, 2018
A 69-es (nem szexuális) adásban csupa érdekes téma lesz: Hogyan motorozzunk csoportban? Avagy irány a ZF túraklub. Zerot vett a rendőrség. Ujjlenyomat-olvasó motorra. Melyik márka volt a legnépszerűbb 2017-ben? MS vezetéstechnikai tréning: https://trening.motosunday.hu/ A mai két fenegyerek: newo és Takker
Feb. 18, 2018
Témák: – Miért nem veszi észre az autós a motort? – Sebességkorlátozás motorkerékpárokra Franciaországban – Bukósisak légkondicionálás – Scrambler Hashtag, az online vásárolható motor – X-Trial bajnokságról röviden – Visszahívások hasznossága Adáshoz kapcsolódó linkek: http://onroad.hu/2018/02/16/vegre-kiderult-miert-nem-veszi-eszre-az-autos-motort/ https://hegylakok.hu/2018/02/motorosok-tiltakoznak-sebessegkorlatozasok-ellen/ http://motorinfo.hu/bukosisak-legkondicionalas/ https://totalbike.hu/hirek/2018/02/09/scrambler_hashtagnek_hivjak_a_csak_neten_megveheto_ducatit/ http://www.x-trialbudapest.com/ Ma esti házigazdák (ABC sorrendben): HD Biker, Helmet, Sankó, Takker Weboldalunk: https://motosunday.hu Facebook: https://facebook.com/motosunday
Feb. 4, 2018
A mai adás tartalma: – telefonos app, ami vigyáz ránk – szigorítanák a jogosítványszerzést – a mentőmotorosok idei szezonja – önvezető papucs, avagy jöhetnek az önvezető motorok? – a divatruházat hozhat-e új motorosokat? – nézői kérdések, MS válaszok (tovább…)
Jan. 22, 2018
Sankó elhozta a DR-Z Hungary klub néhány tagját, hogy aztán Helmettel és Takkerrel együtt jól kifaggasák őket, vajon hány sárgacsekket kellett eddig befizetniük egykerekezésért. Persze emellett megvitatták a különböző variánsokban rejlő különbségeket, típushibákat, a stunt riding sport mibenlétét, majd válaszoltak a nézők kérdéseire. Mivel a MotoSunday élő adás kéthetente vasárnap 19:00-tól a Youtube-on. Te is kérdeznél? Megteheted élőben, vagy az [email protected] emailcímen is. A tárgy legyen: “Kérdés az élő műsorba”
Jan. 7, 2018
Az év első MotoSunday adásában Helmet és newo beszélgetnek a hamarosan regisztrálható vezetéstechnikai tréningről, Lallerről (akinek Dakar motorjára felkerült az MS matrica). Persze a live adás kommentjeiből is merítenek némi témát és belengetik a következő adás vendégeit, akik majd a DRZ klub lesznek. Változatos és pörgős a mai óra, tartsatok velünk!
Dec. 18, 2017
Visszatekintettünk az év tesztmotorjaira (több, mint 22-t teszteltünk idén), majd megválasztottuk az év legbugisabb motorját. Akik a gépeket megmustrálták ma: Helmet, newo, NrbMoto és HD Biker.
Dec. 11, 2017
Mit újítunk a vasakon a tél folyamán? Milyen a jó védőfelszerelés? Miért érdemes veterán motorokat felújítani? A mai “mi a helyzet” banda: Helmet (aki beszél), HD Biker, newo és Vattás.
Nov. 27, 2017
Helmet, R2V2 és newo a téli motorozásról beszélgetnek, válaszolnak a hallgatói kérdésekre. Mindent megtudhatsz arról, hogy hogyan ne fázz meg, vagy hogy hogyan tedd el a vasat télire.
Nov. 12, 2017
A motorosok gazdagok? Mire jó egy vezetéstechnikai tréning? Lesz MotoSunday tréning? Hogyan kell bemelegíteni helyesen egy motort? Kinek milyen érzés volt az első motorozás? Ilyen és ehhez hasonló témákat feszeget newo, NrbMoto, Takker és HD Biker.  
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from MotoSunday, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.