Voksen ABC podcast

Voksen ABC podcast
By Rachel Lewin Rukov
About this podcast
’A for abe og B for banan’ har der stået på mange plakater på de danske børneværelser igennem tiderne – men hvad i alverden skulle der stå på en ABC-plakat for voksne? Det giver vi, Rachel Lewin Rukov og Cecilie Falgren Rubini et bud på, i vores podcast ’Voksen ABC’. I hvert afsnit tager vi udgangspunkt i et bogstav og kommer med bud på hvilke ord der skulle være på vores voksen ABC-plakat og hvorfor. Vi starter med A… og slutter med Å…

Podcasts like "Voksen ABC podcast"   · View all

By Andreas Graulund
By Alexander Janku & Peter Løhde
By De Gnavne Filmnørder
By Thomas Blichfeldt, Martin Ishøi
Latest episodes
Nov. 26, 2017
Et live Å... Den store finale. Vi gjorde det. Alfabetet er komplet, tud og hurra! Å står for åbenbaring, årsopgørelse, årsag og åndsfæller... Hvorfor er der egentlig så mange ugler i København, hvad hedder et hjortebarn og hvorfor er mødre aldrig syge? Velkommen til Voksen ABC og til vores Å optaget i Skuespilhuset.
Nov. 19, 2017
Ø...øøøh! Findes der voksne ord med ø? Ja! Vi taler blandt andet om økonomi og om øjeblikke, og så taler Rachel om at være en Ø, lidt ligesom dronningen, der et år sagde at ingen er en Ø, og at vi alle er en del af det samme. Damn right, Daisy! Velkommen til det næstsidste bogstav i vores Voksen ABC
Nov. 12, 2017
Det ængstelige Æ! Hvad indebærer et ægteskab egentlig, hvordan føles ægløsning og findes der et mere voksent ord end ærinder? Vi runder hele balladen i vores Æ, der er optaget under geniale lydforhold i et lille podcast kælderstudie.
Nov. 5, 2017
Zzzzz.... Voksenlivet byder på perioder, hvor træthed og underskud får taget på os, og vi føler os som zombier. Og når vi ikke er levende døde zapper vi os gennem tilværelsen både online og offline. Alt det dækker vi i ugens afsnit, der på ingen måde har skyggen af zen.
Oct. 29, 2017
Yes og yup! Den er god nok, vi er tilbage med et 'rigtigt' afsnit efter mange uger ned bonusser, sær-afsnit, rejser og sygdom. Tilbage med et Y. Vi taler om ydmyghed, om effektivitet når det kommer til tid og ydeevne, om vægten der går op og ned og op igen, og om at ytre sig. Velkommen og hey, Yolo!
Oct. 22, 2017
Rachel er vendt hjem fra New York og Cecilie har fået halsbetændelse. Vi er med andre ord endnu engang blevet nødt til at ryste posen og finde på noget andet. Denne uges afsnit er derfor et genhør med vores yndlingssnak fra J. For det med at jonglere er noget vi i den grad mærker til for tiden.
Oct. 14, 2017
Det ubekendte bogstav. Voksenlivet er fyldt med ubekendte faktorer, hvilket både er ret fedt og helt forfærdeligt. Vi taler om nogle af dem, der fylder mest lige nu og her, ser tilbage på det seneste år. Og så overvejer vi om Cecilie har en fremtid i gulerods-branchen og sender Rachel til New York. X!
Oct. 8, 2017
Telefonus-bonus ... vi har gjort det igen. Tiden forsvandt i voksenlivets hast og travlhed, så "X" må vente endnu en uge. MEN i stedet får i en telefonsamtale om bagedysten, New York, nabolarm og Liveshow (!) Det er hyggeligt at have jer med på en lytter! #sommansiger Vi høres ved med et X om en uge.
Oct. 1, 2017
What?!? Så er vi allerede ved W!! I det her afsnit får vi blandt andet talt om weekend, om at owne sin Walk of Shame og om voksenlivets vigtigste troner: WC'et! DobbeltVE i din øregang! :D
Sept. 24, 2017
For virkelighed og for venskab, om voksenfølelsen når man står i en stemmeboks første gang, om alle de valg vi træffer, noget om det der med at gå på vennedates, og så er der den der vi ikke ved, hvad vi skal kalde, men som for at kunne passe ind i ugens afsnit hedder vagina. Hej V!