BASTRID

By BASTRID

About this podcast   Dutch    Netherlands

Bas en Astrid zijn geslachtstegenpolen: Bas is een vrouw, Astrid een man. Tenminste, dat horen ze vaak. Samen zijn ze BASTRID. Ze praten met elkaar over zaken die ze niet begrijpen. Luister het in onze podcast!
3 episodes · since Dec, 2017
Feb. 4, 2018
Bas en Astrid zijn geslachtstegenpolen: Bas is een vrouw, Astrid een man. Tenminste, dat horen ze vaak. Samen zijn ze BASTRID. Ze praten met elkaar over zaken die ze niet begrijpen. Vandaag podcast 3: Is de mens gemaakt voor monogamie?
Jan. 21, 2018
Bas en Astrid zijn geslachtstegenpolen: Bas is een vrouw, Astrid een man. Tenminste, dat horen ze vaak. Samen zijn ze BASTRID. Ze praten met elkaar over zaken die ze niet begrijpen. Vandaag podcast 2: Maakt alcohol het leven leuker?
Dec. 18, 2017
Bas en Astrid zijn geslachtstegenpolen: Bas is een vrouw, Astrid een man. Tenminste, dat horen ze vaak. Samen zijn zijn ze bastrid. Ze praten met elkaar over zaken die ze niet begrijpen. Vandaag podcast #1: Zit er een verschil tussen mannen en vrouwen?
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from BASTRID, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.