March 8, 2018
Stina Nordström hann ta skydd när lastbilen dundrade förbi. När hon tittar upp ser hon en pojke som av lastbilens kraft har slungats ur sin vagn och fastnat med huvudet i ett plexiglas. Hon skyndar till pojken för att hjälpa honom.
Feb. 21, 2018
Bine Forsberg var med om det som är alla föräldrars mardröm när hennes tvååring sätter i halsen. Det hade förmodligen slutat riktigt illa om inte Bine varit så handlingskraftig. Camilla Thurell från LifeInMind bidrar med livsviktig kunskap om livräddning.
Feb. 21, 2018
Martin Hauffman kom till platsen bara några sekunder efter att bilen kört in i en betongpelare. Med stort mod och mycket kunskap hjälper Martin pappan och flickan, som är svårt fastklämd. Henning Landin som arbetar i akutbil berättar vad man ska göra - och inte göra - vid trafikolyckor.
Feb. 21, 2018
Precis som alla gäster har jag också ingripit när en människas liv är i fara och i det här avsnittet berättar jag om mannen som jag hindrade från att ta sitt liv. Jag berättar också om varför det är så viktigt med civilkurage och att vi ser varandra och vad du kan förvänta dig av varje avsnitt.