Vak Kee

By Peter Kee

About this podcast   Dutch    Netherlands

Politiek voor de fijnproevers. Iedere week twee s…
7 episodes · since Feb, 2017
March 3, 2017
Het lukt maar niet met Lodewijk Asscher. Zijn Partij van de Arbeid stijgt maar niet in de peilingen. Wat ze ook proberen, de winst blijft uit. Peter Kee maakt een politieke reconstructie en spindoctor Kay van der Linde probeert de zwalkende patiënt er bovenop te helpen.
Feb. 24, 2017
Na een week vol reuring over het AOW standpunt van 50Plus en de daarbij behorende kosten, maakte Peter Kee een politieke reconstructie en sprak na met Norbert Klein. Op dat moment belt een boze Jan Nagel in...
Feb. 17, 2017
De voorman van strenge SGP voerde deze week poeslief campagne met een grote liefdesadvertentie. Politiek commentator Peter Kee portretteert hoe Kees van der Staaij van strenge mannenbroeder tot Doctor Love transformeerde.
Feb. 14, 2017
Het RTL Debat gaat tóch door, DENK ligt onder vuur om hun social media strategie en de Teevendeal doemt opnieuw op In het politieke leven van Rutte. Heel veel nieuws en een geweldig panel om al die actualiteit te bespreken, te beschouwen en te duiden. In het besloten gedeelte van Nieuwspoort ging Peter Kee in gesprek met Frits Wester (parlementair verslaggever RTL) Mona Keijzer (de nummer twee van het CDA) en Sharon Gesthuizen (scheidend SP-Kamerlid). Met @monakeijzer @S_Gesthuizen @fritswester @drskee
Feb. 10, 2017
De Haagsche gladiatoren doken deze week voor de eerste keer de debat arena in. Tijdens het Noordelijk Lijsttrekkersdebat werden de eerste punten gescoord en tikken geincasseerd. Het was de vuurdoop voor het grote GroenLinks talent Jesse Klaver. Deze week focust politiek analist Peter Kee op de vleesgeworden linkse lente. Hij praat er over na met Ed Nijpels
Feb. 8, 2017
In de Haagse editie van Hier Hoor je Hoe Het Echt Zit, drie gasten. Kamerlid Carola Schouten, het rekenwonder van de Christen-Unie, Avinash Bhikie, parlementair verslaggever van Nu.nl en Kamerlid Roland van Vliet die in maart 2014 uit de PVV stapte naar aanleiding van de minder minder uitspraak van Geert Wilders. Met hen praat ik over het keurslijf van het Kamerlidmaatschap, de photoshop van Wilders en de vraag wie de linkse leider is. Volgens Van Vliet drukt Wilders zijn fractieleden op het hart elkaar niet te vertrouwen. Bhikhie ambieert beslist geen politieke loopbaan en volgens Schouten minacht Lodewijk Asscher de kiezer door niet in debat te willen gaan met Klaver en Roemer, de beide andere leiders op links.
Feb. 8, 2017
Eric Wiebes was de wonderboy die de puinhopen bij de belastingdienst wel even weg zou bulldozeren, nou mooi niet dus. In de tweeënhalf jaar dat hij de scepter zwaait als staatssecretaris van Financiën zijn de problemen er niet kleiner op geworden. Een riante vertrekregeling bracht de belastinginning in gevaar en bleek illegaal en dan dook er ook nog een gigantisch privacy lek op. Peter Kee reconstrueert de carrière van de politicus Eric Wiebes. Daarna een korte napraat met de voorman van D66-Amsterdam Jan Paternotte.
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Peter Kee, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.