Lydtapetet

By Lydtapetet

About this podcast   Danish    Denmark

Reportagepodcasten Lydtapetet maler billeder i dine ører. Vi giver blandt andet ordet til en hvalfanger uden tænder, den lokale kunster på Lolland, og skaterpiger der finder frihed ved at rulle på ramper i Palæstina.
yesterday
Når de to 16-årige piger Shahed og Sumaja har brug for at føle frihed, tager de hen til en skaterrampe, der er placeret i Vestbreddens eneste zoologiske have. I denne podcast besøger vi pigerne på årets sommerskatecamp til en snak om, hvordan det er at være kvindelig skater i Palæstina.
Jan. 26, 2018
De to 16-årige piger Shahed og Sumaja finder frihed på en skaterrampe, der er placeret i Vestbreddens eneste Zoologisk have. I denne podcast besøger vi pigerne på årets sommerskatecamp, til en snak om hvordan det er at være kvindelig skater i Palæstina.
Jan. 25, 2018
Langt ude på landet i en landsby på Lolland, ligger der et hus, der udefra ligner en helt almindelig gammel villa. Men indenfor er der de vildeste vægmalerier, der skal forestille kvinder, der bliver misbrugt på alle mulige absurde måder. Hvem er kunstneren, der engang har boet i huset? Og hvorfor skulle kvinder på hans malerier lide på den måde? Lyt med...
Jan. 25, 2018
I Rødby sker der ikke så meget. Gaderne er ofte tomme. Men i ældrecentret kan du tro, der er gang i den - især torsdag formiddag til stolegymnastik. Vi har taget optageren med til workout og kaffe sammen med en flok energiske pensionister.
Jan. 18, 2018
Intet har ændret sig i de 36 år, Jane Borglit har haft Salon Arten, der ligger placeret i midten af København. Fru Klausen er en af de trofaste kunder, der bruger frisøren som et opholdssted, hvor hun ivrigt deler alt med Jane
Jan. 11, 2018
Intet har ændret sig i de 36 år, Jane Borglit har haft Salon Arten, der ligger placeret i midten af København. Fru Klausen er en af de trofaste kunder, der bruger frisøren som et opholdssted, hvor hun ivrigt deler alt med Jane.
Jan. 11, 2018
Den grønlandske hvalfanger Johannes på 69 år har i en tidlig alder måtte erkende, at han var bedre til at kæmpe med tonstunge hvaler på det åbne hav end svære lærebøger i skolen. Johannes giver os i denne fortælling et indblik i, hvordan det er at have havet som arbejdsplads, hvor målet er at få en 20 meter hval med hjem.
Nov. 29, 2017
I Rødby sker der ikke så meget. Gaderne er ofte tomme. Men i ældrecentret kan du tro, der er gang i den - især torsdag formiddag til stolegymnastik. Vi har taget optageren med til workout og kaffe sammen med en flok energiske pensionister.
Nov. 28, 2017
Finanskrisen har nedlagt mange Bailine klinikker rundt om i landet, men kvinderne kommer fortsat hos Maibritt Hansen på Lolland, med et ønske om at røde, gule og grønne elektroderne kan tage 2 cm af ridebukselårene. I denne podcast inviterer Laura og Sigrid dig med ind i dette slankeunivers på Maribos gågade Af Laura Barfoed og Sigrid Schjær Jensen
Nov. 26, 2017
Sangene “Nede Mette” og “Slem igen” er tilsammen blevet afspillet 29 millioner gange på Spotify, men drengene bag musikken: BLAK, Jimilian og Beshmir laver fortsat deres musik i mors garage på Maribo. Denne podcast inviterer dig med ind i lydstudiet. Afsnittet er også det første i en serie på fem, hvor Laura og Sigrid fra C:ntact redaktionen rejser rundt på Lolland og lytter til lokalbefolkningens historier. Af Laura Barfoed og Sigrid Schjær Jensen
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Lydtapetet, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.