Bangebuks

Bangebuks
By Robert Nielsen
About this podcast
Bangebuks er en podcast om at blive inspireret af mod.
Vi hører ofte succeshistorierne om folk der satser alt og vinder. Bangebuks opsøger dem, der har kastet sig ud i livet, og ikke nødvendigvis er i mål endnu.
Og Bangebuks er bange for, at han er for bange til at leve fuldt ud, vil derfor tage udfordringen op og forsøge at rette op på alt sit manglende mod.
Latest episodes
Jan. 16, 2018
Peter Tapdrup Andersen er 41 år og lige begyndt at indspille sin egen musik. Men hvorfor er han kommet så sent i gang, og er han ikke bange for at det er for sent?
Jan. 11, 2018
Når man ikke længere har fast indtægt kan det være en god ide at spare penge ved at skralde, men hvordan kommer man i gang med det? Bangebuks er taget med Anne Tange ud for at se hvordan hun "høster" containere. Musik: Shock Me af Jacob Faurholt / https://jacobfaurholt.bandcamp.com/
Dec. 30, 2017
Bangebuks tager med forlægger Lea Møller Vilhelmsen til Louisiana for at høre hvordan hun takler modstand og setbacks.
Dec. 19, 2017
Majken Overgaard fortæller om sin oplevelse med at overgive sig selv til den kreative proces: at skrive.
Dec. 8, 2017
Bangebuks besøger Jens Haubek, for at høre om erfaringer med at sige sit gode job op og kaste sig ud i et usikkert liv som kunstner. Jens Haubek maler fantastiske billeder, som du kan se her: http://www.jenshaubek.dk - forfølg ham også på instagram: https://www.instagram.com/jenshaubek/