FDICBG

By Информационен Център Фалун Дафа България

About this podcast   Bulgarian    Bulgaria

Новини за практика за самоусъвършенстване Фалун Дафа и новини за нарушенията на човешките права на последователите на Фалун Дафа.
April 17, 2018
Подкаст на Информационен център Фалун Дафа България. В емисията ще чуете: Как гости на Парк Хотел Москва в София научиха за практиката Фалун Дафа? / Продължение на темата за това как Китай заблуждава западното общество за същността на Фалун Дафа, и Продължение на темата какво е Фалун Дафа?
April 16, 2018
Международната изложба „Изкуството на истинност, доброта и търпение“ ще бъде в България през следващите три месеца. По темата Александра Ботева и Мартин Георгиев дават интервю за БНР.
April 3, 2018
Това е подкаст на Информационен център Фалун Дафа България. В емисията ще чуете: - Защо хиляди българи подкрепиха подписка за човешки права в Китай? - Как Китай заблуждава западното общество за същността на Фалун Дафа, и - Какво е Фалун Дафа?
March 9, 2018
Това е подкаст на Информационен център Фалун Дафа България. В емисията ще чуете: 1. Защо "Произведено в Китай" е вредно за вас 2. Каква е причината да арестуват почетен китайски учител, и 3. Колко древен е символът свастика?
Feb. 20, 2018
В емисията ще чуете: Какво разкри доклад, който току-що излезе на български език; Какво предлагат нови билбордове в София, Пловдив и Боровец; и, Какви са здравните ползи от седенето в поза за медитация?
Dec. 15, 2017
В емисията ще чуете: как Русия излага на риск живота на китаец от Фалун Гонг, какво се случи в седем български града и какво вещае цветето удумбара.
Nov. 20, 2017
В емисията ще чуете: Какво събра заедно десетки жители на Смолян и Чепеларе? Защо китайски съдия издаде затворническа присъда без правно основание? и С какво историята на Мис Канада завладя света?
Oct. 17, 2017
В емисията ще чуете: Какво цели международна петиция, адресирана до Върховния комисар на ООН по правата на човека? Каква е съдбата на китайски военен, държан 13 години в затвор заради духовните си убеждения? и Как 3700-годишна вавилонска таблица промени историята на математиката?
Sept. 12, 2017
В емисията ще чуете: - Как в Чехия приеха нов закон, който слага край на изложбата "Тела" - Защо депутат от Великобритания предложи нов закон за борба с трафика на органи в Китай - Как бившият барабанист на Дейвид Бауи се освободи от алкохолна и наркотична зависимост, и - С какво е известен праисторическият паметник Нюгрейндж в Ирландия?
Aug. 1, 2017
За медитативната практика Фалун Дафа в студиото на "Нощен Хоризонт" на Българското национално радио (БНР) на 26 юли 2017 г.
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Информационен Център Фалун Дафа България, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.