De Meulemeester in Debat

By VTM NIEUWS

About this podcast   Dutch    Netherlands

VTM NIEUWS-journalist Jan De Meulemeester gaat in gesprek met prominente burgemeesters en kandidaat-burgemeesters.
21 episodes · since Oct, 2017
April 24, 2018
Herbeluister hier De Meulemeester in Debat: De Burgemeesters met Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten, ook kandidaat-burgemeester van Aarschot. Over de uitdagingen voor Open Vld, en de politiek in het algemeen. "Ik wil evenveel vrouwen als mannen in de regering in 2019", zegt ze duidelijk.
April 17, 2018
Herbeluister hier De Meulemeester in Debat: De Burgemeesters met Defensieminister en kandidaat-burgemeester Steven Vandeput (N-VA). Over zijn toekomst en die van Hasselt. "Het huidige bestuur heeft geen visie", zegt hij.
March 27, 2018
Herbeluister hier De Meulemeester in Debat: De Burgemeesters met Caroline Gennez (sp.a). Ze wil na de verkiezingen opnieuw mee besturen in Mechelen. "Enkel sp.a kan er het verschil maken", zegt ze.
March 20, 2018
Vlaams minister van onder meer Dierenwelzijn, Mobiliteit en de Vlaamse Rand en kandidaat-burgemeester in Beersel. Ben Weyts (N-VA)praat over de problemen in de Vlaamse gemeenten rond Brussel en de schandalen in de vleesindustrie.
March 13, 2018
Vlaams minister van Onderwijs en zittend burgemeester van Torhout. Hilde Crevits (CD&V) over de hete adem van N-VA in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en de doelen van haar partij.
March 6, 2018
Minister van Binnenlandse Zaken, maar ook zittend burgemeester van Brasschaat. Jan Jambon (N-VA) over meer veiligheid in ons land en de doelen voor N-VA in 2019.
Feb. 27, 2018
De gloednieuwe lijsttrekker voor N-VA in Gent, Anneleen Van Bossuyt, sluit onze Gentse ronde af. Is Gent te lang bestuurd door links? Heeft de coalitie gefaald op gebied van armoedebeleid? Herbeluister hier het hele gesprek.
Feb. 20, 2018
Het is nu of nooit voor Mathias De Clercq (Open Vld). Hij is kandidaat-burgemeester in Gent en wil de 'lead' nemen in 'zijn stad'. Wil hij verder met het huidige kartel of kijkt hij naar rechts? Beluister hier het volledige gesprek.
Feb. 6, 2018
Kandidaat-burgemeester voor sp.a in Gent, Rudy Coddens, heeft geen makkelijke job: in de voetsporen van populaire Daniël Termont treden. Hoe hij de toekomst van de stad ziet? Beluister het hier.
Jan. 30, 2018
Aalsters burgemeester Christoph D'Haese (in Aalst zelf beter gekend als 'den Dozje') legde in De Meulemeester in Debat - De Burgemeesters uit hoe de kaarten voor zijn stad liggen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from VTM NIEUWS, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.