De Meulemeester in Debat

De Meulemeester in Debat
By VTM NIEUWS
About this podcast
VTM NIEUWS-journalist Jan De Meulemeester gaat in gesprek met prominente burgemeesters en kandidaat-burgemeesters.
Latest episodes
Feb. 6, 2018
Kandidaat-burgemeester voor sp.a in Gent, Rudy Coddens, heeft geen makkelijke job: in de voetsporen van populaire Daniël Termont treden. Hoe hij de toekomst van de stad ziet? Beluister het hier.
Jan. 30, 2018
Aalsters burgemeester Christoph D'Haese (in Aalst zelf beter gekend als 'den Dozje') legde in De Meulemeester in Debat - De Burgemeesters uit hoe de kaarten voor zijn stad liggen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.
Jan. 23, 2018
"Wij zijn de dynamische linkse outsider", klonk het op zijn nieuwjaarsreceptie. Wat zijn de ambities voor PVDA in Antwerpen (en elders)? Beluister het hier in de podcast van De Meulemeester in Debat - De Burgemeesters.
Jan. 16, 2018
Beluister hier de volledige aflevering van De Meulemeester in Debat met Antwerps kopstuk Filip Dewinter (Vlaams Belang). Over zijn ambities in Antwerpen en de start van een petitie voor een referendum voor migratiestop.
Jan. 9, 2018
Beluister hier de volledige aflevering van De Meulemeester in Debat met Antwerps kopstuk Wouter Van Besien (Samen). Over het groeiende woonprobleem in Antwerpen en de voorkeurscoalitie na de gemeenteraadsverkiezingen dit jaar.
Dec. 19, 2017
Beluister hier de volledige aflevering van De Meulemeester in Debat met Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). Over het invoeren van een burgerpolitie in Antwerpen en zijn ambities voor de verkiezingen.
Dec. 12, 2017
Beluister hier de volledige aflevering van De Meulemeester in Debat met Antwerps kandidaat-burgemeester Kris Peeters (CD&V). Over zijn verhuis naar Antwerpen en waarom hij en niet De Wever burgemeester moet worden.
Dec. 5, 2017
Beluister hier de volledige aflevering van De Meulemeester in Debat met Antwerps Open Vld-lijsttrekker Philippe De Backer. Over de huidige coalitie en zijn ambities voor de verkiezingen van 2018.
Nov. 28, 2017
Beluister hier de volledige aflevering van De Meulemeester in Debat met Leuvens burgemeester Louis Tobback (sp.a). Over Leuven na zijn 23 jaar als leider en het socialisme in Vlaanderen.
Nov. 21, 2017
Beluister hier de volledige aflevering van De Meulemeester in Debat met CD&V-voorzitter Wouter Beke. Over de uitdagingen voor de verkiezingen van 2018 en de relatie met N-VA.