TankeKassen

By TankeKassen af Martin Angelo Sunesen

About this podcast   Danish

Aarhus Baseret Blogger/Podcaster . Jeg skriver og…
Nov. 21, 2017
Velkommen tilbage til min podcast, det er godt nok lang tid siden at jeg sidst har lavet en episode, men nu er jeg tilbage. I dagens episode kommer vi vidt omkring, en masse af mine helt ufiltrede og meget personlige oplevelser kommer vi omkring, jeg namedropper også The Minds Of 99 og 3 af deres meget smukke sange som hedder, Ung Kniv, Rav og Til Dem. Næste Podcast kommer når jeg føler at jeg har noget at sige.
Sept. 3, 2017
Den her kommer til at gøre ondt, nok mest på de kristne, det vil jeg ikke beklage. Denne første episode i min Podcast handler om at skille sig fra sin religion, når den ikke længere giver mening og mine tanker omkring det at gå fra at være troende til at være ateist. Tak til Anders Stjernholm for at skrive Eftertro og lave foreningen Eftertro, som jeg har stor glæde af at følge online og som jeg også helst sikkert vil benytte mig af fremover.
Sept. 2, 2017
Dette er en kort intro om podcasten TankeKassen, som fremover udkommer en gang ugenligt.

Podcasts like "TankeKassen"   ·   View all

By Rachel Lewin Rukov og Cecilie Falgren Rubini
By Alexander Janku & Peter Løhde
By Andreas Graulund
By De Gnavne Filmnørder
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from TankeKassen af Martin Angelo Sunesen, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.