Arkitekten LYD | Listen Notes

ABOUT THIS PODCAST

Arkitekten LYD er et eksperimenterende podcastformat, som undersøger krydsfeltet mellem arkitektur, lyd og samfund. Podcasten produceres for tidsskriftet Arkitekten.
Danish
Denmark
11 episodes
since Apr, 2017

LATEST EPISODE

Svendborg Havn

Havnen i Svendborg er en af Danmarks bedst bevarede industrihavne, og der er fortsat et levende maritimt erhverv. Nu skal havnen udvikles med boliger og rekreative zoner, og det har skabt en heftig debat.  På den ene side står foreningen Bevar Svendborg Havn, som frygter, at udviklingen risikerer at ødelægge den maritime kultur og kulturarv. På den anden side forsøger byens planlæggere at skabe en balance mellem byens særlige identitet og politikernes ønsker om vækst og udvikling.  Arkitektens podcast besøger havnen og taler med de centrale aktører i et afsnit, som både er relevant for svendborggensere – men også for alle andre, som bor i eller arbejder med havnebyer i udvikling. Medvirkende: Kristian Hansen, arkitekt og indehaver af Center for Maritim Arkitektur.  Klaus Johannessen og Anna Als, arkitekter og kommunale planlæggere.  Christian Noah Møller, kunster og iværksætter Ole Østergaard, tidligere stadsarkitekt og formand for Arkitekturrådet i Svendborg. Vært: Tobias Moe   
Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Arkitekten, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Listen Notes, Inc.

IN LISTEN LATER

Be the first to save this podcast to Listen Later.

EDIT

Thank you for helping to keep the podcast database up to date.